Ibu Bos
 
 

DOE JE MEE?

Ibu Bos gelooft in de kracht van ervaringen delen en wijsheid benutten die in een ieder aanwezig is. Zo kunnen er waardevolle inzichten ontstaan en wordt ieders veerkracht aangeboord. Daarnaast mogen spanningen en conflicten er zijn. Ibu Bos helpt daarbij te werken aan hetgeen ertoe doet en kan iedereen vanuit een ander perspectief naar een situatie leren kijken. Door de diversiteit aan rollen die Maartje speelt in haar leven kan zij makkelijk vanuit verschillende perspectieven kijken. Zowel haar ervaring uit haar persoonlijke leven als haar expertise als social worker neemt zij mee in haar werk. Dit maakt het voor haar ook mogelijk om complexe vraagstukken aan te pakken.

De co-creatieve aanpak

Ibu Bos onderscheid vijf fasen in het co-creatieve proces om samen tot innovatieve oplossingen te komen. Maartje gebruikt daarbij een eigen unieke aanpak en een zelf-ontwikkeld innovatief Transitie proces Model met de volgende fasen

1. Verkennen
2. Verbinden
3. Formeren
4. Creëren 
5. Verduurzamen  

Wat kan je verwachtingen in een samenwerking?

  1. Confronterende vragen bij dat wat vanzelfsprekend lijkt
  2. Verbinding met en tussen groepen als voorwaarde voor succes
  3. Energie, speelsheid en openheid tijdens het veranderproces
  4. Doelgerichtheid met ruimte voor creativiteit
  5. Natuurlijke balans tussen strategie en actie
  6. Circulaire manier van denken en doen

Obstakels in het proces? Dan wordt er snel geschakeld, rust gecreëerd en geanticipeerd op de werelden en perspectieven die de aanwezigen in huis hebben. 


RECENTE PROJECTEN

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Blader eens door onze fotogalerij en zie met eigen ogen hoe we ons vak uitoefenen. Als onze manier van werken en de resultaten u aanspreken, neem dan vandaag nog contact met ons op en vertel ons over het project dat u wilt laten uitvoeren.