Ibu Bos
 
 

Herfstsessies

Aanmelden gratis proefwebinar


De natuur leert ons dat de herfst een periode is van loslaten van hetgeen wat we niet meer nodig hebben of wat ons tegenhoudt. Zoals de bomen hun bladeren loslaten om zich klaar te maken voor de winter. Een periode van bezinnen, herkauwen van de oogst en nieuwe kansen creëren. Om tot de kern te komen van waar jij naar toe wilt. Of om jezelf te herpakken na tegenslag. 

Voor wie? 
Sta je voor een keuze en zoek je handvatten? Ben je op zoek naar verdieping, reflectie en/of persoonlijke groei? Ervaar je tegenslag op welk vlak dan ook? Dan is dit programma geschikt voor jou. Met praktische tools en vertaalslag naar jouw eigen situatie.

De herfst sessies bestaan uit 5 online sessies waarvan 4 groepsbijeenkomsten van 2,5 uur per sessie + een extra terugkombijeenkomst.

Data:
- dinsdag 29 september - 09.30 – 12.00 uur
- dinsdag 13 oktober - 09.30 – 12.00 uur
- dinsdag 27 oktober - 09.30 – 12.00 uur
- dinsdag 10 november - 09.30 – 12.00 uur
De terugkombijeenkomst plannen we in de week van 23 november en duurt 1,5 uur.

Thema's: uit je comfort zone treden, carrière switch, persoonlijke ontwikkeling, vergroten van eigen veerkracht, nieuwe fase in je leven, persoonlijk leiderschap en het benutten van eigen talenten en krachten. 

Waarom dit aanbod?
Tegenslag hoort bij het leven. En we leven in een complexe tijd. Er wordt een extra beroep gedaan op onze veerkracht en wendbaarheid. Door persoonlijke tegenslag heb ik weer nieuwe dingen van mezelf ontdekt. Daarnaast heb ik mijn eigen tegenslag benut als inspiratiebron om mij nog meer te verdiepen in veerkracht. Mijn veerkracht om door te gaan heeft mij op de been gehouden. Ik gun jou je eigen zoektocht en daarom doe ik je dit aanbod.

Zoek jij ook naar manieren om om te gaan met tegenslag en onvoorspelbaarheid? Wat vraagt dit aan keuzes en focus voor jou?  

Waarom met mij?
Mijn kracht is om mensen en groepen samen te brengen en een speelruimte te creëren waar nieuwe dingen mogelijk zijn. Waardoor de complexiteit of zwaarte wat lichter voelt. Door ervaringen met elkaar te delen en de wijsheid van iedereen te benutten, ontstaan waardevolle inzichten en wordt ieders veerkracht aangeboord. Ik stel een groep samen waarin een rijkdom en diversiteit aan ervaring en bagage aanwezig is. Graag laat ik jou hierin onderdompelen. 

Meld je aan voor het gratis proefwebinar op 16 september van 19.30 tot 21.00 uur

Meld je aan!

Inschrijven herfstsessies? 
Meld je aan vóór 15 sept en betaal: €375 excl btw, €453,75 incl btw (50% korting)
Meld je aan vóór 22 sept en betaal: €525 excl btw, €635,25 incl btw (30% korting).
Normale prijs: €750 excl btw (€907,50 incl btw) 

Download hier de flyer!
Flyer.pdf (5.58MB)
Download hier de flyer!
Flyer.pdf (5.58MB)


Benieuwd naar de ervaring van anderen? Lees hier de reviews. 

Review Chantal Rose:

De groepssessies van Maartje heb ik als reflecterend, motiverend en inspirerend ervaren. Dit mede door het herontdekken van mijn veerkracht!! Wat weer ruimte creëerde voor groei en ontwikkeling.
Maartje begeleid het proces op een manier waarbij ze iedereen de ruimte geeft om zijn of haar eigen inbreng te onderzoeken. En ik heb geleerd hoe de medecursisten kunnen bijdragen aan mijn eigen
leerproces.

Review Saskia Assenbroek:                                                                  

Het was fijn om mee te doen aan het summerschool programma van Maartje! Ik heb nieuwe mensen ontmoet en hun verhalen gehoord en ook ruimte gekregen om mijn eigen verhaal te vertellen. Dit werd afgewisseld met literatuur en interactieve oefeningen. Maartje weet een goede balans hierin te vinden, iedereen voldoende aandacht te geven en de sessies af te stemmen op de behoeftes van de deelnemers. Door het deelnemen aan dit programma, heb ik het juiste duwtje in de rug gekregen om een volgende stap te zetten als zelfstandig coach!